Alin Farcaș – Profesor chitară

Alin a început să cânte și să învețe chitara de la 14 ani, ceea ce demonstrează încă o dată că vârsta nu trebuie să fie un impediment atunci când te pasionează cu adevărat ceva. Mai mult, la vremea aceea nici nu se gândea că își va putea transforma hobby-ul într-o meserie!
Totul a început din pasiune, așa cum încep toate poveștile de succes de altfel.

În timp ce își urmărea visul, s-a hotărât că ar fi util să se mai specializeze și în alte domenii, așa că, după ce a terminat Informatica, a absolvit și Academia de Studii Economice – pentru că niciodată nu poți ști la ce te pot ajuta informațiile în viitor 😊.

În prezent nu profesează ca economist sau informatician – Alin a ales muzica, iar primul pas palpabil spre constuirea unei cariere a fost întemeierea primei trupe. Restul e istorie cum se spune. I-a plăcut, s-a perfecționat, în ultimii 6 ani a și predat, iar astăzi este chitaristul trupei Friends și unul dintre cei mai talentați și răbdători profesori ai echipei Ella Musica!

Ce spune Alin:
“Îmi amintesc momentul când am primit cadou prima chitară – mi-au cumpărat-o părinții și îmi aduc aminte că din acea zi am știut că asta îmi doresc să fac în viitor! M-am ținut de cuvânt, iar astăzi, în afara evenimentelor cu trupa, sunt foarte bucuros să fac parte din echipa Ella Musica și să-i pot inspira și pe alții să-și descopere și să-și urmeze pasiunea.”