Alina Constantinescu – Profesor pian

Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, în prezent pianistă și profesoară talentată și dedicată, Alina își iubește meseria și mai ales copiii!

Fiind pasionată de evoluția celor mici, de la așearea primului degețel pe clape și până la pregătirea lor și câștigarea premiilor la concursurile pentru pian, Alina știe că între profesor și elev există o conexiune specială. Așadar, să nu vă mire dacă o veți vedea mereu înconjurată de copii!

Alina crede că muzica are un rol foarte important în dezvoltarea capacităților intelectuale și emoționale ale celor mici, iar pe noi ne-a cucerit cu abordarea ei sinceră și directă, dar și cu zâmbetul mereu la purtător, care devine de-a dreptul molipsitor, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari!

Ce spune Alina:
“Cred cu tărie că una dintre cele mai eficiente metode de a-ți dezvolta copilul este să-l îndrumi spre muzică. Ella Musica oferă contextul acesta la un nivel performant. Atmosfera degajată, profesorii școlii sau sălile dotate cu instrumente de calitate, indică un mediu excelent pentru copii! Timpul lor liber este prețios, însă o activitate extrașcolară precum muzica, consider că este necesară, fiind foarte placută, dar si utilă în dezvoltarea fiecărui copil.”