Cătălina Ciună (Caitlyn) – Profesor canto

Caitlyn este numele ei de scenă, dar îi puteți spune Cătălina sau Florentina și trebuie să știți că este o proaspătă membră a echipei Ella Musica, însă în industria muzicală nu este deloc nouă – vă explicăm imediat.

Vă dăm un hint – poate ați auzit la radio piese precum Tu Amor sau Guantanamera? Cu siguranță mulți dintre noi le putem fredona încă!

Dacă încă nu ați făcut legătura, vă spunem noi toată povestea!

Caitlyn are atât o experiență de scenă, cât și în fața camerelor sau chiar pe micile ecrane. De la colaborări cu DJ bine cunoscuți precum Emil Lassaria sau Bel-Mondo, apariții TV în cadrul diverselor emisiuni, printre care și Vocea României (unde a fost semifinalistă) și până la piese proprii care au ajuns în heavy rotation pe posturile internaționale de radio și TV, Caitlyn cunoaște bine industria muzicală și se pliază pe multe genuri muzicale.

Să vă spunem și că a făcut cursuri de actorie și improvizație muzicală? Vă spunem!
Ok, v-am povestit despre experiența ei, dar cum este Cătălina ca persoană?

Veselă, mereu zâmbitoare, răbdătoare și nerăbdătoare să împărtășească tot ceea ce știe cu mici sau cei mai mari! Adică, exact așa cum ne dorim să fie profesorii noștri!

Ce spune Caitlyn:
“Mă bucur să fac parte dintr-o echipă tânără și plină de motivație, iar ceea ce mă bucură cel mai mult este că pot împărtăși cu elevii mei toate experiențele mele. Mi se pare incredibil câteodată cât de repede progresează cei mici, iar cea mai mare satisfacție a mea este să îi văd cântând pe scenă, depășind limitele, emoțiile sau fricile! De la ei îmi iau energia și motivația și cred că nimic nu este mai frumos ca atunci când știi că ai avut o astfel de contribuție în viața cuiva!”