Delia Ion – Profesor pian

Delia este poate cea mai tânără și proaspătă membră a echipei Ella Musica.
Nu vă lăsați păcăliți: o fi ea tânără, dar e foarte matură și serioasă atunci când trebuie…și de obicei trebuie!

Studiază pianul de mult, de când era mică și a început să predea pentru că iubește copiii, dar mai ales pentru că misiunea ei este să transmită mai departe ceea ce a primit ea de la prima ei profesoară de pian: iubire, pasiune pentru muzică, înțelegere și un model de urmat în toate. [Vedeți ce înseamnă un profesor adevărat? Te inspiră să-i inspiri și pe alții 😊]

Ne-a plăcut de la început Delia pentru că este visătoare, idealistă, dar și serioasă și gata pentru orice nouă provocare. Cel mai important lucru este că se înțelege foarte bine cu copiii și știe să le vorbească exact pe limba lor, iar noi exact asta ne dorim: copii cu zâmbetul până la urechi și care întreabă imediat ce ies din sală “când mai pot să vin la pian?”

Ce spune Delia:

“O mare bucurie și realizare a mea este să devin pentru toți copiii care doresc să facă parte din comunitatea Clubului de arte Ella Musica, tot ceea ce prima mea profesoara a fost și a însemnat pentru mine. Îndrăgesc foarte tare copiii și îmi doresc să le îndrum pasiunea, să îi ajut să fructifice darul cu care au fost înzestrați, să capete disciplină și să simtă cele mai frumoase emoții pe care doar muzica le poate oferi.

Colegii mei m-au primit în această familie cu caldură și drag, fiind niște oameni pasionați și talentați, dornici să le ofere copiiilor un colț de liniște și relaxare, iar eu îmi doresc să le ofer elevilor mei același lucru!”