Povestea noastră

Ella musica - povestea noastra

Povestea Ella Musica a început în 2014, din dorința de a crea un loc în care atât copiii, cât și oamenii mari să poată descoperi o lume mai frumoasă, să exploreze și să-și descopere noi talente, să-și cucerească fricile și să crească frumos, iubind frumosul. Pe scurt, un club de arte pentru cei mici, cei mari și toate pasiunile lor.

Din dragoste pentru tot ceea ce înseamnă artă și pentru meseria de profesor, dar și ca o continuare firească a acestei meserii pe care am ales-o cu inima deschisă, am hotărât să pornim pe propriul drum și să creăm o altfel de școală, cu un altfel de mediu și o altfel de viziune pentru viitor.

Deși știm că cei mici sunt viitorul, propoziția “E prea târziu la vârsta mea…” nu o avem în vocabular, pentru simplul fapt că reușim să demonstrăm mereu că se poate, iar aceste credințe stau la baza poveștii noastre.

Încet, dar sigur, Ella Musica a devenit a doua noastră casă, membri echipei s-au transformat din simpli profesori în familie, clienții ne-au devenit adevărați prieteni, iar copiii lor, ei bine…timp de câteva ore pe zi putem spune că sunt și ai noștri!

De ce suntem “altfel”?

Credem că meseria de profesor nu este numai o datorie de a transmite mai departe cunoștințe teoretice și practice, este mult mai mult de atât!
Profesorul trebuie să fie un etalon, un mentor, un psiholog, un părinte, un prieten și o sursă neîncetată de inspirație, iar înainte de toate acestea, trebuie să știe să fie OM.

“De la început, încă de când eram copil, visul meu a fost să creez un loc în care, împreună cu echipa frumoasă pe care urma să o formez, să putem oferi tuturor ceea ce noi nu am putut avea! Astăzi, uitându-mă în urmă, mă bucur enorm că în acea zi caldă de vară, am avut curajul să iau cea mai bună decizie din viața mea! Ella Musica este acum locul în care oricine își poate descoperi și transforma pasiunea în realitate!”Eleonora Andriescu, Director General Ella Musica.