Diana Drăghici – Profesor balet

Dianei i-a plăcut dansul dintotdeauna! Mai bine zis, de când avea doar 5 ani. De atunci s-a îndrăgostit de balet și tot de atunci asta face – dansează.

Diana este din Râmnicu Vâlcea, dar atunci când s-a făcut mai mare, adică prin clasa a-5-a, a decis să vină în București și să danseze pe scene mai mari. Baletul este și a fost mereu pasiunea ei și asta a decis să facă și în continuare la Liceul de Coregrafie. În prezent, nu este doar balerină, ci și profesoară.

Noi am cunoscut-o în 2018 și de atunci ne tot bucurăm că a luat decizia să vină în București, fiindcă altfel nu aveam șansa să o cunoaștem. Spunem șansă pentru că Diana este un om foarte sufletist, implicat și dedicat. Cine o cunoaște, imediat începe să o iubească pentru că nu ai cum să n-o iubești! Mereu cu zâmbetul pe buze și dornică să evolueze în fiecare zi și să-i facă și pe copii să iubească ceea ce iubește și ea – baletul.

Noi ne bucurăm foarte mult că de când am întâlnit-o ne este colegă și face parte din familia noastră de la Ella Musica. Am putea să spunem mai multe despre Diana, însă vrem să o cunoașteți și voi și să auziți de la ea.

Ce spune Diana:
„Când am început colaborarea cu Ella Musica eram la început de drum . Prima mea colaborare de acest gen! Predasem înainte în diverse tabere și susținusem anumite cursuri, dar niciodată nu avusesem titulatura de “profesor”. Aveam emoții mari și îmi era frică să nu greșesc, dar un mediu mai potrivit ca Ella Musica nu puteam găsi pentru a porni pe acest drum!

Am nimerit într-o familie mare și frumoasă , cu oameni tineri ca și mine, dornici să mă ajute. Aici nu am întâlnit o “șefă”, am întâlnit o prietenă sau mai bine zis o soră mai mare care a crezut în mine și m-a ajutat să mă dezvolt. Ella Musica e locul în care copii s-au îndrăgostit de aceeași pasiune ca a mea – baletul – și au dezvoltat-o, reușind să facă și primii pași pe scenă. Aici este locul în care am legat multe prietenii și în care mă simt acasă!”