Emanuel Cîrstea – Profesor canto

Emanuel este dovada vie că poți să îți urmezi toate pasiunile – și el are multe!

Emanuel vine de departe, toocmai din Cluj-Napoca, unde a început lecțiile de canto, la vârsta de 8 ani. Pasiunea pentru muzică s-a impregnat încă de atunci, așa că, in 2008 a câștigat Premiul I la ”Mamaia Copiilor”, iar la doar 13 ani a lansat și primul album de muzică ușoară ,“Pentru Prietenie”, la Sala Radio, în Cluj.

Au urmat multe concursuri și apariții, iar de la 14 ani a început să susțină primele lui concerte. Muzica i-a fost mereu aproape, dar Emanuel nu s-a mulțumit doar cu atât și a hotărât să studieze actoria!

În 2015 a venit în București, unde a urmat cursurile Companiei de Artiști, lucrând tehnica vocală alături de Dana Dorian, iar în paralel a absolvit și TV Academy, profesoară fiindu-i chiar Teo Trandafir!

Și încă n-am terminat!

A lansat piesa „Cu tine vreau” alături de Keo, iar acum are propriul canal de YouTube, unde îl puteți urmări, pentru că postează cover-uri după piesele lui preferate.

Emanuel iubește copiii și este un profesor pe care oricine și l-ar dori! Din fericire, din 2020 a ales echipa Ella Musica, iar noi ne bucurăm să îl avem alături. Mai e nevoie să descriem cât de calm și răbdător este? Bănuim că v-ați prins – e ardelean!

Ce spune Emanuel:
“Pentru a fi profesor trebuie să nu uiți niciodată să copilărești. Iubesc ceea ce fac, iar faptul că poți modela pe cineva prin cunoștințele tale e cel mai frumos dar. Ella Musica este locul în care nu simți că muncești, iar asta spune tot.”