Larisa Ilie – Profesor pian

Deși niciun membru al familiei nu a studiat muzica, Larisa a decis să pornească pe acest drum din proprie inițiativă și a început să studieze pianul (ea va spune că a fost o întâmplare, dar noi nu credem în simple întâmplări😊).

Iată cum, o activitate născută din curiozitate și joacă a ajuns să devină în prezent performanță și meserie.

Originară din Slobozia, după terminarea liceului de muzică, Larisa a decis că știe ce vrea, așa că și-a făcut bagajele și a venit în București, unde a terminat studiile de licență la Universitatea Națională de Muzică, iar acum este studentă și la Masterat!

Larisa este foarte ambițioasă, meticuloasă și talentată, iar noi iubim poveștile de succes, așa că nu am stat prea mult pe gânduri și i-am urat bun venit în echipa Ella Musica!

Ce spune Larisa:

“Am început să studiez pianul din întâmplare, nimeni din familia mea neavând legături cu muzica, însă de când am început, am știut că nu trebuie să mă opresc! Anul acesta Ella Musica m-a primit cu brațele deschise în frumoasa echipă, loc ce îmi aduce o împlinire și satisfacție profesională și spirituală imensă, deoarece pot lucra cu iubitorii de muzică de la mici la mari, ajutându-i să descopere frumusețea pianului.”