Laura Gherescu – Profesor canto

Laura studiază muzica de 30 de ani! Da, ați citit bine.

De la vârsta de 3 ani a început să cânte, îndrumată de mama sa, urmând apoi școala de muzică, unde, pe lângă voce, a studiat și alte două instrumente – vioara și pianul.
Până la urmă și-a dat seama că prima iubire nu se poate uita așa ușor, așa că s-a specializat pe voce, fiind interpret solist și ajungând să aibă multe colaborări frumoase cu case de discuri și artiști cunoscuți precum Marcel Pavel, Analia Selis, CRBL sau Cabron.

Mai mult, Laura este și fondatoarea trupei Friends, o trupă care sărbătorește 11 ani de existență și cu care are numeroase concerte și turnee, atât în București, cât și în țară.

Pentru că toate acestea nu erau suficiente, Laura a hotărât să facă și cursuri de specializare pentru a deveni profesoară de canto – și iată-ne în prezent 😊

De aproximativ trei ani ne bucurăm să o avem în echipa Ella Musica, unde știm că îi place și ei să fie atunci când nu este pe scenă!

Ce spune Laura:

“Muzica este ceea ce m-a atras de când eram foarte mică, iar ceea ce mi s-a părut mereu incredibil a fost faptul că, deși am studiat și alte instrumente, vocea reprezintă propriul tău instrument pe care îl poți modela după bunul plac! Acum, că știi că ai deja un instrument, nu-ți mai trebuie decât un strop de talent, destul de multă ambiție și un mentor care să te îndrume și să te ajute să îl perfecționezi!”