Mihai Stana – Profesor percuție

Cine mai numără anii? Oricum trec ca un fulger, iar atunci când faci muzică dintotdeauna și știi că asta vei face toată viața ta, nu-i mai numeri, ci doar îi apreciezi.

Mihai este orădean la origine. Acolo a început să bată în tot ceea ce găsea în jurul lui, apoi a hotărât că ar fi bine să bată și la școală, liceu, facultate și masterat (a bătut și în bancă, dar și în tobe).

A terminat liceul și Facultatea de Arte la Universitatea din Oradea (secția percuție) și a venit în București să arate și altora cum se “bate” corect. Are deja 9 ani de când locuiește în București, așa că putem spune că este acasă.

Știți deja că ardelenii sunt oameni faini, însă calmul lui Mihai nu doar că ne confirmă regula, dar ne face și pe noi să punem frână agitației bucureștene din când în când.

Nu doar că știe foarte multă muzică, dar Mihai face parte și din trupa Friends, trupă înființată acum aproximativ 11 ani, alături de care are concerte și turnee în toată țara.
Pentru că îi plac copiii și crede că atunci când ai multe cunoștințe ai datoria să le transmiți mai departe, Mihai își împarte treaba între scenă și predat. Are multă experiență, atât cu cei mici, cât și cu cei mai mari pentru că a început să predea cu mult timp în urmă.

Noi suntem foarte fericiți să îl avem în echipa Ella Musica și nu suntem singurii! Ar trebui să îi vedeți pe cei mici ce se mai bucură atunci când îl văd pe hol!

Ce spune Mihai:
“La Ella Musica Corbeanca, copiii pot lua parte la un curs distractiv și educativ, presărat cu formule ritmice și multă muzică, într-o atmosferă veselă și armonioasă. Iubesc ceea ce fac și sper că le pot transmite și copiilor aceeași emoție pe care o simt și eu atunci când pun mâna pe bețe și încep să cânt. Percuția mi-a plăcut mereu pentru că este un domeniu foarte versatil – de la orchestre simfonice până la trupe Pop sau Rock, te poți integra oriunde și poți explora orice gen muzical!”