Monica Gemene – Profesor pian

Se ia un pic de prospețime, se adaugă un strop de tinerețe, se presară cu blândețe și pasiune și rețeta e gata!

Un membru tânăr și dedicat al echipei Ella Musica, Monica este pianistă și profesoară de pian încă de când era la liceu, la Colegiul Național de Artă din Bacău. Mereu au fascinat-o copiii, așa că a hotărât să vină în București, unde a absolvit Universitatea Națională de Muzică, reușind astfel să îmbine concertele, recitalurile și cariera de pianist cu pasiunea pentru cei mici și meseria de profesor.

O vorbă din popor spune că vârsta este doar un număr – ceea ce este cu totul adevărat în cazul Monicăi, pentru că, în ciuda vârstei fragede, are numeroase realizări: recitaluri, concursuri sau concerte, inclusiv pe scenele cunoscute ale Ateneul Român sau Radiodifuziunii Române!

Pasiunea pentru meseria de profesor i-au adus ei și micuților elevi premii la numeroase concursuri și rezultate foarte bune, iar atunci când ai rezultate pe măsură, satisfacția nu se poate măsura în cuvinte!

Ce spune Monica:
“Îmi plac foarte mult copiii, predau chiar din liceu și mi se pare extraordinar să le văd evoluția de la o oră la alta! Mi se pare foarte greu să le explici ceea ce tu faci acum cu ușurință și să-ți găsești cuvintele așa încât să fie pe înțelesul lor, însă când reușești și vezi cum elevii tăi cântă la concursuri sau în recitaluri, te simți împlinit.”