Nicolae Cocea – Profesor chitară

Nicu, așa cum îi spunem noi, este responsabil cu și de chitară (bine, nu numai de chitară, el este un om responsabil în general 😊).

La 13 ani și-a descoperit acest hobby, pentru că așa a început, iar apoi a descoperit că îi plăcea așa de mult, încât s-a hotărât să meargă mai departe, iar acum este student la Universitatea Națională de Muzică București.

A participat la numeroase concursuri și a câștigat multe premii, dar, mai presus de toate, a progresat și a reușit să-și transforme pasiunea în performanță.

Apoi, a vrut să îi învețe și pe alții și să le arate că nu este niciodată prea târziu să faci ceea ce îți place și să începi un nou capitol, așa că a devenit domn’ profesor pentru o mulțime de copii mai mici sau mai mari. Predă de cinci ani, iar cu un an în urmă ne-am hotărât și noi să îi spunem bun venit în echipa Ella Musica.

Ce spune Nicolae:

“Am început să învăt chitara la 13 ani. Pentru unii, poate pare târziu, dar pentru mine nu a fost pentru că, de când am descoperit chitara, nu am mai lăsat-o din mână. La început m-a relaxat, iar în timp, m-a disciplinat și mi-a dat un sentiment incredibil de realizare. Asta vreau să transmit și eu mai departe – niciodată nu e prea târziu să faci ceea ce îți place, iar uneori, nu poți ști ce îți place până nu încerci!”